Ηλεκτρικά

Ανορθωτές

Οι ανορθωτές στο αυτοκίνητό σας είναι κρίσιμοι για τη μετατροπή του εναλλασσόμενου ρεύματος σε συνεχές, εξασφαλίζοντας την σταθερή τροφοδοσία ενέργειας στα ηλεκτρικά συστήματα.

Διακόπτες

Οι διακόπτες είναι ουσιώδη για την άνετη και ασφαλή λειτουργία των διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών στο όχημα, από τα φώτα μέχρι το σύστημα κλιματισμού.

Μηχανισμοί Παραθύρων

Οι μηχανισμοί παραθύρων διευκολύνουν την άνοιξη και το κλείσιμο των παραθύρων του αυτοκινήτου, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα στην οδηγική εμπειρία.

Βαλβίδες

Οι βαλβίδες στο σύστημα κινητήρα ελέγχουν τη ροή των ρευστών και των αερίων, είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία και την αποδοτικότητα του κινητήρα.

Λάμπες

Οι λάμπες είναι απαραίτητες για την οδική ασφάλεια και την ορατότητα. Παρέχουμε λάμπες υψηλής ποιότητας που διαρκούν περισσότερο και φωτίζουν καλύτερα.

Προθερμάνσεις

Οι προθερμαντήρες βοηθούν στην ομαλή εκκίνηση του κινητήρα κάτω από κρύες συνθήκες, μειώνοντας τη φθορά και την κατανάλωση καυσίμου.

Ρελέ

Τα ρελέ είναι θεμελιώδη για την ελεγχόμενη διακοπή και ενεργοποίηση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου.

Αυτόματοι

Τα αυτόματα συστήματα συμβάλλουν στην αυτόματη ρύθμιση και ελεγχόμενη λειτουργία των διαφόρων στοιχείων του οχήματος, ενισχύοντας την άνεση και την ασφάλεια.

Κλάξον

Το κλάξον είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την επικοινωνία και την οδική ασφάλεια. Προσφέρουμε κλάξον υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ξεκάθαρο ήχο και αξιοπιστία.

Μπαταρίες

Οι μπαταρίες αποτελούν την καρδιά του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου, παρέχοντας την απαραίτητη ενέργεια για την εκκίνηση και τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών.

Ασφάλειες

Οι ασφάλειες προστατεύουν το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου από υπερφορτώσεις και βραχυκυκλώματα, εξασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία του.

Δυναμό

Το δυναμό είναι ζωτικό για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά την λειτουργία του αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας τη συνεχή τροφοδοσία ρεύματος στη μπαταρία και στα ηλεκτρικά συστήματα.

Μίζες

Η μίζα είναι κρίσιμη για την εκκίνηση του κινητήρα, μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε μηχανική για να ξεκινήσει ο κινητήρας. Οι μίζες μας είναι σχεδιασμένες για αξιοπιστία και διάρκεια, εξασφαλίζοντας άμεση εκκίνηση σε κάθε περίπτωση.