Ο Όμιλος ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε., με αδιάλειπτη παρουσία από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, είναι κορυφαίος στη κατηγορία των ανταλλακτικών, αξεσουάρ και όλων των προϊόντων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία και τη σωστή εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Οι Δραστηριότητες του Ομίλου είναι:

  • Εισαγωγή, διανομή και εμπορία σε όλη την επικράτεια γνήσιων και  ‘πρώτης’ τοποθέτησης ανταλλακτικών για όλα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και ιαπωνικά αυτοκίνητα.
  • Πώληση μπαταριών και ανταλλακτικών MAGNETI MARELLI υψηλής προστιθέμενης αξίας.
  • Αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία των λιπαντικών ΑΧΧΟΝ OIL εισάγοντας όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας ,τα οποία έχουν όλα την πιστοποίηση ISO.
  • Αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία των μπουζοκαλωδίων TESLA-BLATNA για όλα τα οχήματα Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά.
  • Αποκλειστική εισαγωγή των γαντιών SHOWA γενικής και ειδικής χρήσης, παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την εξαιρετική αντοχή και τη λειτουργικότητά τους σε ποικίλες συνθήκες σε αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα.(www.showa.gr)
  • Ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και γνησίων ανταλλακτικών-αξεσουάρ  LADA,
  • Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αυστηρά ελεγμένης ποιότητας, διαφόρων οίκων Ευρώπης και Ιαπωνίας.

Χάρη στη πολυετή πείρα και τη γνώση, την αδιάκοπη παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς, τη διαρκώς διευρυμένη γκάμα των προϊόντων, τις γερά εδραιωμένες επαφές με πελάτες και συνεργάτες, αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον ηγέτη σε επώνυμα ανταλλακτικά οίκων του εξωτερικού στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών, καθώς και ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα στη ποιότητα και στην εξυπηρέτηση σε ολόκληρη τη Δυτική και Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Ο Όμιλος διαθέτει επώνυμα προϊόντα, τα οποία διοχετεύονται στην αγορά, είτε μέσω του Λιανεμπορίου (Retail), είτε μέσω του Χονδρεμπορίου (Wholesale), σε ένα εκτεταμένο δίκτυο, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας.

Με Χαμηλές Τιμές σε Ποιοτικά Προϊόντα και με Υψηλό Επίπεδο Ταχείας Παράδοσης οι Εξειδικευμένοι Άνθρωποί μας Σας εξυπηρετούν Καλύτερα!

Αποστολή της ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε. είναι να παρέχει στους κατόχους αυτοκινήτων και στους λάτρεις της μηχανοκίνησης όλα τα προϊόντα και τη γνώση για το αυτοκίνητο που εκπληρώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, στη σωστή πάντα τιμή. Το φιλικό, εξειδικευμένο και επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία για τους πελάτες μας.

Σας παρέχουμε σωστή και εγγυημένη παροχή ανταλλακτικών πάντα με πολύ καλές τιμές, των πιο επώνυμων αντιπροσωπειών. Kαι μια τεράστια γκάμα αυστηρώς ελεγμένων προϊόντων, και προ πάντων αρίστης ποιότητας δικής μας εισαγωγής από το εξωτερικό, με δυνατότητες αποπληρωμής σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα και με ταχεία παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο.

Δική σας επιλογή η επίτευξη και η μεγιστοποίηση των στόχων σας μέσα από την ποιοτική αγορά ,τις προσιτές και λογικές τιμές .

Δική μας υπόσχεση η εγγύηση πραγμάτωσης των στόχων σας με το πιο συμφέροντα τρόπο  ώστε να εξασφαλίσουμε την αξία των χρημάτων σας και την εμπιστοσύνη σας.
Στον  ΤΡΟΧΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ το μέλλον σχεδιάζεται και υλοποιείται με επίκεντρο τις στενές επαφές και το κλίμα εμπιστοσύνης το οποίο δημιουργείται ανάμεσα στη εταιρεία και τον πελάτη. Βασική προτεραιότητα είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του και η στενή  συνεργασία μαζί του η οποία βοηθάει και στη βελτίωση της ίδιας της εταιρείας.

Στόχος μας η αμεσότητα στη παράδοση και η παροχή του πιο υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης προς τον αυτόν με γνώμονα πάντα τις αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ασφάλειας και με όπλα τη σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα και τον ενθουσιασμό που μας διακρίνει δεκαετίες τώρα σαν επαγγελματίες.

Στο ΤΡΟΧΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ  έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε οτιδήποτε κάνουμε και πάντα λειτουργούμε με μάτι προς το μέλλον, προκειμένου να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

 

 

1980

Ξεκινά η μακρά πορεία της εταιρείας ΤΡΟΧΟΣ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εγκαινίασε στο κέντρο της πόλης των Πατρών, επί της οδού Μαιζώνος, το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της FIAT-SEAT.

 

1985

Η επιχείρηση μεταφέρεται

Η επιχείρηση μεταφέρεται επί της Αγίου Ανδρέου και Φιλοποιμένος, επίσης σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου και δραστηριοποιείται πλέον ως αντιπροσωπεία ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα μάρκας FIAT.

 

1989

Μεταφορά σε ιδιόκτητο κτήριο.

Παρουσιάζοντας έναν αυξημένο κύκλο εργασιών και προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μίας συνεχώς διογκούμενης πελατείας ο ΤΡΟΧΟΣ μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κτήριο επί της οδού Αγίου Ανδρέου, στον αριθμό 179, όπου και στεγάζεται έως σήμερα το κεντρικό κατάστημα. Ταυτόχρονα εγκαινιάζεται στη περιοχή Αγυιά των Πατρών, οδός Νοταρά 31, υποκατάστημα με στόχο την αμεσότητα και την εγγύτητα στην εξυπηρέτηση της ανατολικής πλευράς της Πάτρας.

Μετατροπή σε Ο.Ε.

‘Έχοντας ως σκοπό τη διεύρυνση της επιχειρηματικής δράσης, και θέτοντας υψηλούς στόχους, σε συνδυασμό με την πολύτιμη προσωπική επαφή με τους πελάτες και συνεργάτες που είχε ήδη δημιουργηθεί, η εταιρεία ΤΡΟΧΟΣ μετατρέπεται σε Ο.Ε.

2001

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος LADA HELLAS

Ο ΤΡΟΧΟΣ γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος Αχαΐας για λογαριασμό της LADA HELLAS, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τμήμα πωλήσεων σε ένα σύγχρονο και πολυτελή εκθεσιακό χώρο, όπου πληροί τις προϋποθέσεις για άμεση επαφή και εξυπηρέτηση στους τομείς ανταλλακτικών και αυτοκινήτων με πρωτοποριακούς διακανονισμούς στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

2002

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος MAGNETI MARELLI HELLAS

Ο ΤΡΟΧΟΣ γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος Αχαΐας για λογαριασμό της MAGNETI MARELLI HELLAS, εταιρείας που ειδικεύεται σε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης σε όλα τα αυτοκίνητα, τόσο μηχανικά όσο και ηλεκτρικά, σε ηλεκτρονικά και είδη φανοποιίας.

2003

Αλλαγή σε ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε.

Ο ΤΡΟΧΟΣ Ο.Ε. αλλάζει και μεγαλώνει σε ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε., έχοντας υλοποιήσει όλους τους στόχους εντός του φάσματος της ενεργητικότητάς του και θέτοντας τη βάση για προδιαγραφές ακόμη υψηλότερων. Πρωταρχικοί στόχοι: η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στις καλύτερες τιμές προς αυτούς. Παράλληλα έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα την πολυετή πείρα της και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στο after sales, εισέρχεται πλέον δυναμικά στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

2004

Χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε έχοντας μια επιτυχημένη ανοδική πορεία στο χώρο του after-market αναπτύσσει την χονδρική της πώληση σε όλη την Ελλάδα.

 

2005

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος SHOWA

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την ΕΛΛΑΔΑ στα γάντια εργασίας SHOWA, συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρείες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με ευθύνη για την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων. Η υπευθυνότητα, τα σταθερά βήματα, και οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην προστασία των εργαζομένων καθιέρωσαν τον ΤΡΟΧΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε. στην αγορά και χάρισαν στην εταιρεία SHOWA το καλό όνομα που κατέχει στο χώρο αυτό.

 

2007

Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης

Με όπλο την αξιοπιστία και την ευρεία γκάμα προϊόντων, ο Όμιλος θέτει ως αντικειμενικούς στόχους τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και τη πραγμάτωση υψηλών χρόνων στη παράδοση με αξιοποίηση στο μέγιστο όλων των δυνατοτήτων.

2008

Αποκλειστικός εισαγωγέας

Συνεχίζοντας ανοδικά την πορεία διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της εισάγοντας αποκλειστικά αρκετά νέα προϊόντα. Τα λιπαντικά ΑΧΧΟΝOIL, με πιστοποίηση ISO σε όλα τα προϊόντα της είναι μία ανερχόμενη δύναμη στον χώρο των λιπαντικών που η εταιρεία μας εισάγει και διανέμει σε όλη την Ελλάδα. Τα μπουζοκαλώδια TESLA_BLATNA ενός από τους κύριους κατασκευαστές Πρώτης τοποθέτησης σε πολλά από τα οχήματα σύγχρονης και μη τεχνολογίας. Tα υλικά τριβής της εταιρείας TOMEX_HAMULCE με τις καλύτερες συστάσεις στον χώρο των φρένων. Κατασκευάζει υλικά τριβής για όλες τις μάρκες των οχημάτων τόσο επιβατικών όσο και φορτηγών. Η εταιρεία μας εισάγει αποκλειστικά όλα τα προϊόντα που αφορούν τα επιβατικά όλων των τύπων.

2009

Νέες αντιπροσωπείες

Προστέθηκαν και άλλες αντιπροσωπείες στον χώρο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων καθώς διευρύναμε την δραστηριότητά μας και στον χώρο των Κορεάτικων

Ανταλλακτικών (HYUNDAI KIA ) πάντα με γνώμονα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του Πελάτη σε συνδυασμό με την ποικιλία και τις χαμηλές τιμές.

2010

Επέκταση δραστηριότητας.

Μια ανοδική Χρονιά μιας και επεκτείνεται η Δραστηριότητα της εταιρείας στους νέους ιδιόκτητους χώρους μας στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά Πατρών.

2011-14

Νέα προϊόντα

Συνεχίζουμε την δραστηριότητά μας εμπλουτίζοντας τα είδη μας και βάζοντας συνέχεια νέα προϊόντα στην Γκάμα μας ,σε τιμές χονδρικής.
Έτσι μπαίνουν στον κατάλογό μας νέες εταιρείες όπως η KAMOKΑ με μεγάλη γκάμα σε Δισκόπλακες Τακάκια υαλοκαθαριστήρες ,η DENSO ΙΑΠΩΝΙΑΣ με μπουζί και προθερμάνσεις ,η SARDES φίλτρα λαδιού Αέρος πετρελαίου ,εξαιρετικής ποιότητα η οποία αναβαθμίζει συνεχώς την παραγωγή της και έχει πιστοποιήσεις ISSO,η CIFAMMETTELI με Τρόμπες φρένου και κυλινδράκια , η BAVARIA με μπαταρίες ποιότητας, η KWP με αντλίες νερού πρώτης τοποθέτησης, η UNIGOM με βάσεις κινητήρα και λαστιχοειδή, η VERNET Γαλλίας με θερμοστάτες ποιότητας, η ROULANDS με ιμάντες εκκεντροφόρου καθώς και ιμάντες δυναμό.

2015

GAUSS

Συνεχίζουμε παρ όλες τις δυσκολίες της αγοράς, λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, βάζοντας το εργοστάσιο GAUSS καθώς συνεχίζονται οι εισαγωγές για τα FIAT LANCIA ALFA ROMEO(γνήσια).

2016 2017

Νέα εργοστάσια έρχονται να συμπληρώσουν την γκάμα των ανταλλακτικών μας .Πολλά εργοστάσια προστίθενται στην γκάμα μας. Η ιταλική VEMA η οποία κατασκευάζει εμπρόσθιο σύστημα για όλα τα αυτοκίνητα αλλά επι το πλείστων για τα Ευρωπαϊκά ,Ψαλίδια , Μπαράκια Ζαμφορ. Τάπες, τρόμπες λαδιού, καπάκια ιμάντα εκκεντροφόρου.

TRUSTING Ιταλικής Προέλευσης Δισκόπλακες, τακάκια, Τρόμπες φρένου.

RC, Ιταλικής Προέλευσης Μαρκούτσια φρένων για όλους τους τύπους.

LARA Ιταλικής Προέλευσης Κρεμαργιέρες.

NORMA ABA, Κολλιέδες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

SIGILL ,Χημικά όλων των τύπων

CEAM Ιταλικής Προέλευσης Δοχεία Paraflu, Ηλεκτρολογικά, Διακόπτες μίζας.

 

 

2018 2019

Παρόλη την συνεχιζόμενη  κρίση που διανύουμε στην χώρα μας ,συνεχίζουμε να κινούμαστε ανοδικά με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και την αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων πρώτης τοποθέτησης (OEM).

Βάσει των παραπάνω εισάγουμε προϊόντα των εργοστασίων

UFI , Ιταλικής προέλευσης (ΟΕΜ) Φίλτρα Λαδιού Αέρος Καμπίνας Καυσίμου

CLEAN , Ιταλικής προέλευσης(OEM) Φίλτρα Λαδιού Αέρος Καμπίνας Καυσίμου

BENDIX by Honeywell ,  Αντιψυκτικά G11 G12 Υψηλών προδιαγραφών. Σπρέι Φρένου.

BUGATTI, Ιταλικής Προέλευσης Τρόμπες Νερού.

DAYCO , Ιταλικής Προέλευσης Ιμάντες και Ρουλεμάν όλων των τύπων.

 

Δείτε την εταιρεία