Κινητήρας

Αντλίες Λαδιού

Οι αντλίες λαδιού είναι ζωτικής σημασίας για την συνεχή και αποδοτική λίπανση των κινητήρων αυτοκινήτων. Εγγυώνται την ομαλή ροή λαδιού στα κρίσιμα μέρη του κινητήρα, προστατεύοντάς τα από φθορά και υπερθέρμανση.

Βαλβίδες

Οι βαλβίδες στον κινητήρα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον έλεγχο της ροής των καυσαερίων και του αέρα. Η ακρίβεια και η αντοχή τους είναι καθοριστική για την απόδοση και την αξιοπιστία του κινητήρα.

Βάσεις Μηχανής–Σασμάν

Οι βάσεις μηχανής και σασμάν είναι σχεδιασμένες για να απορροφούν κραδασμούς και να μειώνουν τον θόρυβο, προσφέροντας σταθερή και ασφαλή στήριξη του κινητήρα και του σασμάν.

Γλύστρες Καδένας

Οι γλύστρες καδένας παίζουν κρίσιμο ρόλο στη συγκράτηση και οδήγηση της καδένας κινητήρα, βοηθώντας στην ακριβή και ομαλή λειτουργία του συστήματος χρονισμού.

Γρανάζια

Τα γρανάζια στον κινητήρα είναι ουσιώδη για τη μεταφορά κίνησης και δύναμης μεταξύ των διαφόρων μερών του συστήματος μετάδοσης, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία.

Ιμάντες

Οι ιμάντες στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητοι για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία διαφόρων συστημάτων, όπως η αντλία νερού, ο γεννήτριας και άλλες συσκευές.

Καδένες

Οι καδένες κινητήρα είναι κρίσιμες για την ακριβή λειτουργία του συστήματος χρονισμού, εξασφαλίζοντας τη συγχρονισμένη λειτουργία των βαλβίδων και των εκκεντροφόρων.

Ρουλεμάν & Τεντωτήρες Ιμάντα

Τα ρουλεμάν και οι τεντωτήρες ιμάντα είναι κρίσιμα για την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία των ιμάντων, παρέχοντας σταθερή τάση και αξιοπιστία.

Τάπες

Οι τάπες του κινητήρα εξασφαλίζουν την κατάλληλη σφράγιση των διαφόρων ανοιγμάτων, προστατεύοντας από διαρροές και βελτιστοποιώντας την απόδοση του κινητήρα.

Τσιμούχες

Οι τσιμούχες προσφέρουν απαραίτητη σφράγιση σε κρίσιμα μέρη του κινητήρα, προστατεύοντας από διαρροές λαδιού ή ψυκτικού υγρού και εξασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία.

Φλάντζες

Οι φλάντζες παίζουν ένα ζωτικό ρόλο στην εξασφάλιση της σφράγισης και της αντοχής στις διάφορες συνδέσεις του κινητήρα και του συστήματος εξάτμισης. Αποτρέπουν διαρροές υγρών και αερίων, εξασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία του οχήματος.