Κλιματισμός

Αφυγραντές

Οι αφυγραντές στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για την απομάκρυνση υγρασίας από το ψυκτικό μέσο. Εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και την αποφυγή συμπύκνωσης, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του κλιματιστικού.

Βαλβίδες εκτόνωσης–πίεσης

Οι βαλβίδες εκτόνωσης και πίεσης διασφαλίζουν τη σωστή ρύθμιση της πίεσης στο σύστημα κλιματισμού. Απαραίτητες για την αποφυγή υπερφορτώσεων, εγγυώνται την ασφάλεια και την αξιοπιστία του συστήματος.

Εξατμιστές

Οι εξατμιστές στο σύστημα κλιματισμού ευθύνονται για την απορρόφηση της θερμότητας από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Παίζουν κρίσιμο ρόλο στη διαδικασία ψύξης, προσφέροντας ένα δροσερό και άνετο περιβάλλον.

Κομπρεσέρ

Το κομπρεσέρ είναι η καρδιά του συστήματος κλιματισμού, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του ψυκτικού μέσου. Αποδοτικότητα και αντοχή είναι οι βασικές ιδιότητες των κομπρεσέρ μας, εγγυώνται μια απρόσκοπτη λειτουργία.

Συμπυκνωτές

Οι συμπυκνωτές στο σύστημα κλιματισμού αποβάλλουν τη θερμότητα από το ψυκτικό μέσο στο εξωτερικό περιβάλλον. Είναι ουσιώδεις για την υψηλή απόδοση του κλιματιστικού, εξασφαλίζοντας την γρήγορη και αποτελεσματική ψύξη.