ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

AXXONOIL_logo_01_claimBianco

Η AxxonOil είναι διεθνής εταιρεία που παράγει και διανέµει λιπαντικά υψηλής ποιότητας σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσµίως, χρησιµοποιώντας πρωτογενή λιπαντικά και αυστηρά επιλεγµένα πακέτα προσθέτων.
Έχει έδρα στην περιοχή Benevento της Ιταλίας και διαθέτει 20ετή εµπειρία στη βιοµηχανία πετροχηµικών σε συνδυασµό µε το τεχνικό και παραγωγικό δυναµικό της.
Το εργοστάσιο καλύπτει µια συνολική επιφάνεια 10.000 τετραγωνικών µέτρων, εκ των οποίων τα 5.000 είναι στεγασµένα, για την παραγωγή και αποθήκευση τελικών προϊόντων. Με χώρους αποθήκευσης περίπου 2.000.000 λίτρων και ηµερήσια παραγωγή 80.000 λίτρων λιπαντικών, ο παραγωγικός της χώρος είναι ένας από τους πιο σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους για την ανάµιξη και τη συσκευασία λιπαντικών.
Τα λιπαντικά Xtreme αναµειγνύονται στον υπερσύγχρονο και πλήρως αυτοματοποιημένο χώρο. Οι προηγµένες τεχνικές παραγωγής και οι τακτικοί έλεγχοι αποτελούν τη θεµελιώδη βάση για υψηλά πρότυπα ποιότητας και σταθερές επιδόσεις. Η AxxonOil παράγει προϊόντα µε την επωνυµία Extreme Oil, όπως: λάδια για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, υδραυλικά υγρά, γράσα, αντιψυκτικά και υγρά φρένων για αυτοκίνητα, γεωργικά µηχανήµατα, σκάφη κλπ.
Τα προϊόντα της είναι διαθέσιµα διεθνώς από αποκλειστικούς διανοµείς, ενώ στη Ελλάδα τα εισάγει-διαθέτει η εταιρεία ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.Ε.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Πλήρης συνθετικά, συνθετικά και ορυκτά λιπαντικά που εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστία για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ Λάδια για μοτοσικλέτες 2 και 4χρονων μοτοσικλετών σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές API, JASO, ISO και ευρωπαϊκών και ιαπωνικών κατασκευαστών.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Περιοχή βαρέων φορτίων για τις πολλαπλές ανάγκες των επαγγελματικών οχημάτων με προϊόντα SHPDO και UHPDO και ομολογίες από τους κύριους κατασκευαστές.
ΚΙΒΩΤΙΑ Λάδια μεταφορέα για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα και ATF που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των κύριων αυτοκινήτων και των αυτόματων κατασκευαστών κιβωτίων ταχυτήτων.
ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Λάδια για γεωργικές και μηχανές εδάφους STOU και UTTO για τη λίπανση του κινητήρα, των κιβωτίων ταχυτήτων, των φρένων και των συμπλεκτών με ένα μόνο προϊόν.
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Υψηλής ποιότητας λιπαντικά για χρήση ως λειτουργικά υγρά σε κάθε είδους υδραυλικά συστήματα, διαθέσιμο στις διαβαθμίσεις ιξώδους από 32 έως 100.
ΓΡΑΣΣΟ Λιπαντικά για εξοπλισμό βαρέως φορτίου και εδάφους καθώς και βιομηχανικές και ναυτικές εφαρμογές.
ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ Αντιψυκτικά για όλες τις εποχές που χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη αναστολή η οποία παρέχει υψηλή προστασία κατά της σκουριάς, της διάβρωσης και του αφρού.
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ DOT υγρά φρένων για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και επαγγελματικά οχήματα και ειδικά υγρά για φρένα και αναρτήσεις PSA Citroen και Fiat LHM.
MARINE Μεγάλη γκάμα προϊόντων για ναυτικές χρήσεις: 2T ή 4T εξωλέμβιες, σκάφη αναψυχής (yacht), ψαρόβαρκες και μεγάλα πλοία (bunkering).
ΛΕΥΚΑ ΕΛΑΙΑ Εξαιρετικά καθαρά ορυκτά λευκά έλαια για τον φαρμακευτικό και καλλυντικό τομέα και τεχνικό λευκό πετρέλαιο.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΛΑΔΙΑ Μεγάλη γκάμα προϊόντων για συμβατική και μεγάλη βιομηχανία.