Λιπαντικά

Αντιψυκτικά

Τα αντιψυκτικά παρέχουν απαραίτητη προστασία στο σύστημα ψύξης του κινητήρα, αποτρέποντας το πάγωμα και τη βρασμό των υγρών. Εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή και απόδοση.

Βαλβολίνες

Οι βαλβολίνες είναι ιδανικές για την προστασία και τη λίπανση των κιβωτίων ταχυτήτων και των διαφορικών. Βελτιστοποιούν τη λειτουργία τους, μειώνοντας τη φθορά και τον θόρυβο.

Γράσα

Το γράσο παρέχει υψηλή προστασία και λίπανση σε συνθήκες υψηλής πίεσης και τριβής. Ιδανικό για μηχανικά μέρη, ρουλεμάν και αρθρώσεις, εξασφαλίζοντας τη μείωση της φθοράς και την αύξηση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων.

Λιπαντικά

Τα λιπαντικά μας είναι κρίσιμα για την ομαλή λειτουργία του κινητήρα, προστατεύοντας από τη φθορά, μειώνοντας την τριβή και βελτιώνοντας την απόδοση. Παρέχουν εξαιρετική προστασία σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Προϊόντα περιποίησης

Η γκάμα μας σε προϊόντα περιποίησης παρέχει τα πάντα για την άριστη φροντίδα και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Από καθαριστικά και κεριά μέχρι ειδικά προϊόντα για τη φροντίδα των ελαστικών και των εσωτερικών επενδύσεων, τα προϊόντα μας εγγυώνται λάμψη και προστασία.