Συμπλέκτης

Αντλίες συμπλέκτη

Οι αντλίες συμπλέκτη παίζουν κεντρικό ρόλο στην ενεργοποίηση του συστήματος συμπλέκτη, εξασφαλίζοντας ομαλή μετάβαση και ακρίβεια στον έλεγχο της μετάδοσης.

Πλατώ

Το πλατώ συμπλέκτη αποτελεί το βασικό στοιχείο πίεσης στο σύστημα, εξασφαλίζοντας την σωστή συμπίεση και απελευθέρωση του δίσκου συμπλέκτη για αποδοτική μετάδοση κίνησης.

Δίσκοι

Οι δίσκοι συμπλέκτη απορροφούν και μεταδίδουν την κινητήρια δύναμη από τον κινητήρα στο κιβώτιο ταχυτήτων, παίζοντας κρίσιμο ρόλο στην ομαλή και ακριβή αλλαγή ταχυτήτων.

Ρουλεμάν συμπλέκτη

Το ρουλεμάν συμπλέκτη διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη, μειώνοντας την τριβή και τη φθορά κατά τη διαδικασία εναλλαγής των ταχυτήτων.

Εξατμιστές

Οι εξατμιστές συμπλέκτη βοηθούν στην απομάκρυνση της θερμότητας από το σύστημα, διασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία και την αντοχή του συμπλέκτη κατά τη χρήση.

Σετ συμπλέκτη

Τα σετ συμπλέκτη περιλαμβάνουν όλα τα βασικά εξαρτήματα για την αντικατάσταση ή την αναβάθμιση του συστήματος, παρέχοντας ολοκληρωμένη λύση για αποδοτική και ομαλή λειτουργία.

Εξαρτήματα συμπλέκτη

Τα εξαρτήματα συμπλέκτη καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών από δίσκους και πλατώ έως ρουλεμάν και συρματόσχοινα, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αντοχή του συστήματος.

Σύρματα συμπλέκτη

Τα σύρματα συμπλέκτη είναι καθοριστικά για την ακριβή ελεγχόμενη ενεργοποίηση και απελευθέρωση του συμπλέκτη, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και ακριβή μετάδοση κίνησης.