Φίλτρα

Αέρος

Το φίλτρο αέρος σε ένα αυτοκίνητο είναι κρίσιμο για την καθαρότητα του αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα. Κρατά τη σκόνη και άλλα σωματίδια μακριά από τον κινητήρα, βελτιώνοντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του.

Βενζίνης

Το φίλτρο βενζίνης αποτελεί μια κρίσιμη άμυνα κατά της διαβρωτικής δράσης των ακαθαρσιών στο καύσιμο. Εξασφαλίζει καθαρότερη και πιο αποδοτική καύση, βελτιώνοντας την απόδοση και μειώνοντας τις εκπομπές.

Καμπίνας

Το φίλτρο καμπίνας είναι ζωτικό για την παροχή καθαρού αέρα εντός του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας σκόνη, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα. Εξασφαλίζει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον για τους επιβάτες.

Λαδιού

Το φίλτρο λαδιού κρατά τις ακαθαρσίες μακριά από το λάδι του κινητήρα, παρέχοντας καθαρότερη λίπανση και προστασία για τα κινητήρια μέρη. Είναι καθοριστικό για την παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα και την αποφυγή πρόωρης φθοράς.

Πετρελαίου

Τα φίλτρα πετρελαίου κρατούν το πετρέλαιο καθαρό από ρύπους και άλλα ακαθαρσίες, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του κινητήρα. Είναι κρίσιμα για τη μείωση της φθοράς και την αύξηση της διάρκειας ζωής του κινητήρα, ιδιαίτερα σε οχήματα με πετρελαιοκινητήρες.

Υδραυλικού συστήματος

Τα φίλτρα του υδραυλικού συστήματος είναι σχεδιασμένα να κρατούν το υδραυλικό υγρό καθαρό και απαλλαγμένο από ρύπους. Αυτό είναι σημαντικό για την ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και των άλλων υδραυλικών συστημάτων του οχήματος, προσφέροντας αξιοπιστία και αντοχή.