Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Νέα:

Κρεμαργιέρες- Σετ Καδένες – Σύστημα Διεύθυνσης

 

Η εταιρεία LARA με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στην παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων κατασκευάζει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας  πιστοποιημένα κατά ISO 9001.

Η εταιρεία LARA ειδικέυεται στην κατασκευή συστυμάτων διεύθυνσης τιμονιού(Κρεμαργιέρες) ,Συστυματα Χρονισμού(Γρανάζια εκκεντροφόρου γλύστρες κλπ) και Εμπερόσθιου συστύματος (Ακρόμπαρα μπαλακια ψαλλίδια κλπ).

 

H La.r.a. είναι μεταξύ των ηγετών για ό, τι αφορά τηνκατασκευή ανταλλακτικών για οχήματα.

Η παραγωγή της μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά η οποία προσφέρει εκατοντάδες μοντέλα τιμονιού προσαρμόσιμογια τα οχήματα από τους μεγάλους κατασκευαστέςαυτοκινήτων.
Επίσης να κατασκευάζει μοντέλα επάνω σε ειδικές απαιτήσειςγια τους πελάτες της.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, εμείς θα χαρούμε να σας προμηθεύσουμε τον κατάλογο της.

Σετ χρονισμού του συστήματος

Η κατασκευή εξαρτημάτων για κιτ χρονισμού του συστήματος,γρανάζια για εκκεντροφόρου, στροφαλοφόρου άξονα,οδοντωτοί ελέγχου αντλία λαδιού, και την ποικιλία τωναξεσουάρ, όπως εντατήρες, εντατήρες αλυσίδας, συρόμενεςράγες, κλπ, μας επιτρέπει να ικανοποιούν τις διάφορες αιπετήσεις για απαιτητικούς πελάτες με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Τιμόνι και εξαρτήματα ανάρτησης

La.r.a. έχει χιλιάδες αντικείμενα για τα συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης.


Ράβδοι, γραβάταράβδο άκρα, τις αρθρώσεις ανάρτησηςμπάλα, τα χέρια κομμάτιελέγχου, κλπ, δημιουργούνται με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και να υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους που εγγυώνται την ποιότητα τους.

  • Lara ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΕΣ ΣΕΤ ΚΑΔΕΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ